lørdag den 20. august 2011

På din skole ... frem til 5. september


Det skal du prøve inden næste kursusgang: 
  • Vise en kollega, hvad du har lært på kursets første dag
  • Lave et kort interview med kollegaen/en kollega: "Kan du se muligheder i at bruge smartphones i din undervisning?" Anvend Bambuser til at lave interviewet med. Interviewet må vare max 1 minut. Del interviewet med de andre på holdet: Klik på "Kommentarer" under dette indlæg og læg et link til interviewet der. Skriv hvem du er, og hvilken skole du kommer fra. Bemærk: Så snart administrator af bloggen (Mads) har godkendt din "kommentar", kan det ses på bloggen. 
Afgør selv, hvor meget du vil: 
  • undersøge mobilens andre muligheder 
  • vise elever og (andre) kolleger, hvad du kan med mobilen .... diskutere og overveje konkrete anvendelser af mobilen i din undervisning og på din skole. 
OBS
  • Fra d. 5. september vil der på kurset være 15 ekstra smartphones, I kan tage med ud i jeres undervisning. I aftaler indbyrdes, hvordan de ekstra 15 mobiler kan fordeles mellem jer i resten af kurset. 

3 kommentarer:

  1. Hej
    HEr følger et klip med en kollega om hvordan man kan bruge smartphone i undervisningen med ADHD-elever.
    vh Peter, Mølholm skole

    http://bambuser.com/channel/vejleds01/broadcast/1936394

    SvarSlet
  2. Billedekvaliteten i Bambuser er ikke overvældende god. Her et eksempel hvor jeg har benyttet mobilens video kamera og uploadet det på skoletube efterflg. Her bliver billedekvaliteten lidt bedre

    http://www.skoletube.dk/video/31555/Smartphoneshttp://www.skoletube.dk/video/31555/Smartphones

    SvarSlet